Ελεγχος σε δέκα εστιατόρια της Μυτιλήνης έδειξε ότι τα εννιά από αυτά δεν ανέγραφαν στους τιμοκαταλόγους τους (όπως είχαν υποχρέωση), την ποικιλία του λαδιού που χρησιμοποιούσαν.
Ο έλεγχος έγινε την προηγούμενη εβδομάδα από την Συντονιστική Επιτροπή Ελέγχου Τροφίμων της Νομαρχίας, που αποτελείται από έναν αστίατρο, έναν χημικό και ένα κτηνίατρο, έδειξε ότι εκτός από το λάδι χωρίς ταυτότητα, δεν υπήρχε αναφορά για το αν τα εδέσματα που προσφέρονταν ήταν προτηγανισμένα ή προμαγειρευμένα, πράξη που αποτελεί βασική αγορανομική παράλειψη.
Διαβάστε επίσης
- Αναγραφή των μονάδων αλκοόλης στα ποτά ζητούν οι γιατροί στη Βρετανία
- Προσφυγή γιατρού στο ΣτΕ για την αναγραφή του νοσήματος
Επιμέλεια σύνταξης ειδήσεων σχετικών με την Υγεία (Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο) για το site Care.gr.