Εβδομαδιαίο διαιτολόγιο 1900 θερμίδων – Ημέρα 2
Πρωτεΐνες……………….12-15%
Υδατάνθρακες…………50-60%
Λιπίδια………………….30-40%
Πρωινό
Γάλα ημίπαχο (1.5%), 1 ποτήρι 250ml, με 60γρ δημητριακά
πρωινού
Καφές με 1 κ.γ. ζάχαρη
Ενδιάμεσα
1 κουλούρι Θεσ/νίκης
1 αχλάδι
Γεύμα
Μπριζόλα μοσχαρίσια άπαχη, ψητή/σχάρας, 150γρ ψημένη
Ρύζι βραστό, 1 φλιτζάνι βρασμένο (150γρ)
Σαλάτα, από ωμά ή βραστά λαχανικά, 1 γεμάτο πιάτο με 1 κ.σ.
ελαιόλαδο.
Ψωμί ολικής άλεσης ή πολύσπορο, 1 φέτα (30γρ)
Ενδιάμεσα
Καφές με 1 κ.γ. ζάχαρη
2 φρούτα της επιλογής σας
Βραδινό
Σαλάτα, από ωμά ή βραστά λαχανικά, 1 γεμάτο πιάτο με 2 κ.σ.
ελαιόλαδο
Τυρί φέτα, όσο 1 σπιρτόκουτο (30γρ)
Ψωμί ολικής άλεσης ή πολύσπορο, 2 φέτες (2Χ30γρ)
Διαβάστε επίσης
- Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS – ενθαρρυντικά τα επιδημιολογικά στοιχεία
- Κακλαμάνης για την Παγκόσμια Ημέρα για τα θύματα βασανιστηρίων
- Παγκόσμια Ημέρα για τα θύματα των Βασανιστηρίων
- Παγκόσμια ημέρα των Προσφύγων
- Δηλώσεις Β. Παπανδρέου για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος. Σπούδασε Διατροφή στο Πανεπιστήμιο Newcastle της Αγγλίας, απ΄ όπου αποφοίτησε το 1997. Απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας. Ασκεί τη Διαιτολογία στην Αθήνα.